Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Pie chart made of vegetables : Stockfoto
Red peppers, peas, sweetcorn, cabbage and carrots.

Pie chart made of vegetables

Bijschrift:
Red peppers, peas, sweetcorn, cabbage and carrots.
Prijs berekenenWagentje bekijken
Creatief nr.:
108094263
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Fotograaf:
Tim Macpherson
Collectie:
Stone
Max. bestandsgrootte:
4.790 x 3.703 px (40,56 x 31,35 cm) - 300 dpi - 5,41 MB
Release-informatie:
Geen release.Meer informatie

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Pie Chart Made Of Vegetables Stockfoto 108094263Bord,Splitsen,Scheiding,Maaltijd,Groene erwt,Bedrijfsleven,Groei,Gezonde voeding,Infographic,Cirkel,Perfectie,Cirkeldiagram,Kleurenfoto,Wortel,Idee,Zonder mensen,Fotografie,Grijze achtergrond,Horizontaal,Kool,Rode paprika,Studiofoto,Suikermais,Vergelijking,ZuiverheidPhotographer Collection: Stone Tim MacphersonRed peppers, peas, sweetcorn, cabbage and carrots.