Pie chart made of vegetables : Stockfoto
Red peppers, peas, sweetcorn, cabbage and carrots.

Pie chart made of vegetables

Credits: 
Tim Macpherson
Meer van deze fotograaf
Bijschrift:
Red peppers, peas, sweetcorn, cabbage and carrots.
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Hoe kan ik het gebruiken?:
Beschikbaar voor ieder toegestaan gebruik zoals is vermeld in onze licentievoorwaarden.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
108094263
Collectie:
Stone
Max. bestandsgrootte:
4.790 x 3.703 px (40,56 x 31,35 cm) - 300 dpi - 5,41 MB
Release-informatie:
Geen release vereist

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Pie Chart Made Of Vegetables StockfotoBedrijfsleven,Bord,Cirkel,Cirkeldiagram,Fotografie,Gezonde voeding,Grijze achtergrond,Groei,Groene erwt,Horizontaal,Idee,Infographic,Kleurenfoto,Kool,Maaltijd,Perfectie,Rode paprika,Scheiding,Splitsen,Studiofoto,Suikermais,Vergelijking,Wortel,Zonder mensen,ZuiverheidPhotographer Collection: Stone Tim MacphersonRed peppers, peas, sweetcorn, cabbage and carrots.