Pie chart made of vegetables : Stockfoto
Red peppers, peas, sweetcorn, cabbage and carrots.


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Pie chart made of vegetables

Credits: 
Tim Macpherson
Bijschrift:
Red peppers, peas, sweetcorn, cabbage and carrots.
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Geen release, maar mogelijk is er geen release vereist.Meer informatie
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
108094263
Collectie:
Stone
Max. bestandsgrootte:
4.790 x 3.703 px (40,56 x 31,35 cm) - 300 dpi - 5,41 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Pie Chart Made Of Vegetables StockfotoBord,Splitsen,Scheiding,Bedrijfsleven,Gezonde voeding,Maaltijd,Groei,Groene erwt,Infographic,Cirkeldiagram,Cirkel,Perfectie,Vergelijking,Kleurenfoto,Wortel,Idee,Zonder mensen,Kool,Fotografie,Grijze achtergrond,Horizontaal,Rode paprika,Studiofoto,Suikermais,ZuiverheidPhotographer Collection: Stone Tim MacphersonRed peppers, peas, sweetcorn, cabbage and carrots.