Picture framer in her shop : Stockfoto


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Picture framer in her shop

Credits: 
Richard Drury
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model en property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
150792935
Collectie:
Iconica
Max. bestandsgrootte:
5.220 x 3.480 px (44,20 x 29,46 cm) - 300 dpi - 7,87 MB
Picture Framer In Her Shop StockfotoKlein bedrijf,Eigenaar,In de camera kijken,Portret,Detailhandel,Entrepreneur,Echte mensen,Trots,Glimlachen,Deskundigheid,Dienstverlening,Groot-Brittannië,Houtwerkplaats,Eén persoon,Schort,30-34 jaar,Mensen,Armen over elkaar,Frontaal,Alleen vrouwen,Verwachting,Alleen één vrouw,Binnenopname,Norfolk - Engeland,Alleen één mid-volwassen vrouw,Fotolijst,Staan,Alleen volwassenen,Bovenlichaam,Bruin haar,Dag,Fotografie,Horizontaal,Kleurenfoto,Mid-volwassen,Norwich,VolwassenPhotographer Collection: Iconica �richarddrury