Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Pharmacists answering questions for customer in drug store : Stockfoto

Pharmacists answering questions for customer in drug store

Credits: 
Tom Merton
pxcmdpigrootte
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model en property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Royalty freeRoyalty free-prijzen zijn uitsluitend gebaseerd op de bestandsgrootte van het door u benodigde product en niet op het specifieke gebruik. U hoeft geen aanvullende royalty's te betalen op basis van gebruik. Nadat u een royalty free-product heeft gelicentieerd, mag u dit meerdere keren in meerdere projecten gebruiken zonder dat u daarvoor extra hoeft te betalen. (Het is natuurlijk niet toegestaan om een beeld voor pornografische, lasterlijke, smadelijke of andere illegale doeleinden te gebruiken.)
Creatief nr.:
107429899
Collectie:
OJO Images
Pharmacists Answering Questions For Customer In Drug Store StockfotoApotheek,Apotheker,Klant,Advies,Directeur,Medicijnen,Kassa,Bejaard,Caissière,Praten,Geluk,Geven,Volwassen vrouwen,Werken,Beroep,Doktersrecept,Doos,Europese etniciteit,Gezondheidszorg en medicijnen,Hulp,Mensen,Vragen,Deskundigheid,Glimlachen,Indiase etniciteit,Kasregister,Laboratoriumjas,Oudere volwassenen,Seniore vrouwen,25-29 jaar,Actieve ouderen,Alleen volwassenen,Antwoorden,Armen omhoog,Autoriteit,Binnenopname,Bovenlichaam,Dag,Fotografie,Frontaal,Gemengde afkomst,Gezicht aan gezicht,Goed gekleed,Groot-Brittannië,Horizontaal,Jong volwassen,Jonge vrouw,Kleurenfoto,Ledematen,Londen - Engeland,Mannen,Medewerker,Menselijk lichaamsdeel,Menselijke arm,Menselijke ledematen,Multi etnische groep,Op de rug gezien,Oudere mannen,Saamhorigheid,Samenwerking,Staan,Teamwerk,Uitgestrekte armen,Uitleggen,Vasthouden,Verantwoordelijkheid,Verouderingsproces,Vertrouwen,Vier personen,Volwassen,Vrijetijdskleding,ZakjePhotographer Collection: OJO Images