Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Pharmacists answering questions for customer in drug store : Stockfoto

Pharmacists answering questions for customer in drug store

Credits: 
Tom Merton
pxcmdpigrootte
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model en property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Royalty freeRoyalty free-prijzen zijn uitsluitend gebaseerd op de bestandsgrootte van het door u benodigde product en niet op het specifieke gebruik. U hoeft geen aanvullende royalty's te betalen op basis van gebruik. Nadat u een royalty free-product heeft gelicentieerd, mag u dit meerdere keren in meerdere projecten gebruiken zonder dat u daarvoor extra hoeft te betalen. (Het is natuurlijk niet toegestaan om een beeld voor pornografische, lasterlijke, smadelijke of andere illegale doeleinden te gebruiken.)
Creatief nr.:
107429899
Collectie:
OJO Images
Pharmacists Answering Questions For Customer In Drug Store Stockfoto25-29 jaar,Actieve ouderen,Advies,Alleen volwassenen,Antwoorden,Apotheek,Apotheker,Armen omhoog,Autoriteit,Bejaard,Beroep,Binnenopname,Bovenlichaam,Caissière,Dag,Deskundigheid,Directeur,Doktersrecept,Doos,Europese etniciteit,Fotografie,Frontaal,Geluk,Gemengde afkomst,Geven,Gezicht aan gezicht,Gezondheidszorg en medicijnen,Glimlachen,Goed gekleed,Groot-Brittannië,Horizontaal,Hulp,Indiase etniciteit,Jong volwassen,Jonge vrouw,Kasregister,Kassa,Klant,Kleurenfoto,Laboratoriumjas,Ledematen,Londen - Engeland,Mannen,Medewerker,Medicijnen,Menselijk lichaamsdeel,Menselijke arm,Menselijke ledematen,Mensen,Multi etnische groep,Op de rug gezien,Oudere mannen,Oudere volwassenen,Praten,Saamhorigheid,Samenwerking,Seniore vrouwen,Staan,Teamwerk,Uitgestrekte armen,Uitleggen,Vasthouden,Verantwoordelijkheid,Verouderingsproces,Vertrouwen,Vier personen,Volwassen,Volwassen vrouwen,Vragen,Vrijetijdskleding,Werken,ZakjePhotographer Collection: OJO Images