Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Pharmacist handing man prescription : Stockfoto

Pharmacist handing man prescription

Credits: 
Jose Luis Pelaez
Meer van deze fotograaf
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Hoe kan ik het gebruiken?:
Beschikbaar voor ieder toegestaan gebruik zoals is vermeld in onze licentievoorwaarden.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
85756484
Collectie:
Iconica
Max. bestandsgrootte:
5.087 x 3.434 px (43,07 x 29,07 cm) - 300 dpi - 4,93 MB
Release-informatie:
Model en property release
Pharmacist Handing Man Prescription Stockfoto30-34 jaar,65-69 jaar,Actieve ouderen,Alleen volwassenen,Apotheek,Apotheker,Bejaard,Binnenopname,Consumentisme,Desktop-pc,Deskundigheid,Doktersrecept,Fotografie,Geluk,Geven,Gezicht aan gezicht,Gezondheidszorg en medicijnen,Horizontaal,Klant,Kopen,Laboratoriumjas,Medicijnen,Mensen,Mid-volwassen,Mid-volwassen vrouw,Onscherpe achtergrond,Ontvangen,Over shoulder,Plank,Portretfoto,Senioren mannen,Staan,Stralende lach,Twee personen,Vasthouden,Vrijetijdskleding,VrolijkPhotographer Collection: Iconica Jose Luis Pelaez Inc