Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Pharmacist handing man prescription : Stockfoto

Pharmacist handing man prescription

Credits: 
Jose Luis Pelaez
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model en property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
85756484
Collectie:
Iconica
Max. bestandsgrootte:
5.087 x 3.434 px (43,07 x 29,07 cm) - 300 dpi - 4,93 MB
Pharmacist Handing Man Prescription StockfotoApotheek,Apotheker,Medicijnen,Klant,Doktersrecept,Bejaard,Kopen,Gezondheidszorg en medicijnen,Geluk,Geven,Mensen,Staan,Deskundigheid,Plank,Consumentisme,Laboratoriumjas,30-34 jaar,65-70 jaar,Actieve ouderen,Alleen volwassenen,Binnenopname,Desktop-pc,Fotografie,Gezicht aan gezicht,Horizontaal,Mid-volwassen,Mid-volwassen vrouw,Onscherpe achtergrond,Ontvangen,Over shoulder,Portretfoto,Senioren mannen,Stralende lach,Twee personen,Vasthouden,Vrijetijdskleding,VrolijkPhotographer Collection: Iconica Jose Luis Pelaez Inc