Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Person putting DNA test swab into woman's mouth, close up, studio shot : Stockfoto

Person putting DNA test swab into woman's mouth, close up, studio shot

Credits: 
Peter Dazeley
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
sb10068771g-004
Collectie:
Photographer's Choice
Max. bestandsgrootte:
4.889 x 3.661 px (41,39 x 31,00 cm) - 300 dpi - 5,47 MB
Person Putting Dna Test Swab Into Womans Mouth Close Up Studio Shot StockfotoWattenstaafje,Speeksel,Doktersonderzoek,DNA,Gezondheidszorg en medicijnen,Studiofoto,Medisch specimen,30-34 jaar,55-59 jaar,Afbeelding,Afrikaanse etniciteit,Alleen volwassenen,Alleen vrouwen,Analyseren,Beveiliging,Bewijsmiddel,Biochemicus,Biochemie,Biotechnologie,Close-up,Criminaliteit,Dicht,Dokter,Europese etniciteit,Fotografie,Gekleurde achtergrond,Genetisch onderzoek,Horizontaal,Hygiëne,Identiteit,Injecteren,Kleurenfoto,Menselijk gezicht,Menselijk lichaamsdeel,Menselijke hand,Menselijke mond,Mensen,Mid-volwassen,Mid-volwassen vrouw,Mond open,Multi etnische groep,Onderzoek,Ontdekking,Open,Operatiehandschoen,Oudere volwassenen,Oudere vrouwen,Plastische chirurgie,Schoonheid,Twee personen,Vasthouden,Volwassen,Vrouwelijke dokter,Wattenbol,WetenschapsterPhotographer Collection: Photographer's Choice