Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Peoples Liberation Army soldier in Forbidden City, Beijing, China : Stockfoto
North-East Asia, China, Beijing, Beijing

Peoples Liberation Army soldier in Forbidden City, Beijing, China

Credits: 
Greg Elms
Meer van deze fotograaf
Bijschrift:
North-East Asia, China, Beijing, Beijing
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Geen release.Meer informatie
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
71627088
Collectie:
Lonely Planet Images
Max. bestandsgrootte:
2.605 x 4.026 px (22,06 x 34,09 cm) - 300 dpi - 5,41 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Peoples Liberation Army Soldier In Forbidden City Beijing China StockfotoAlleen mannen,Alleen volwassenen,Beroep,Bevlekt,Beweging,Bewogen,Buitenopname,China,Chinese Volksbevrijdingsleger,Dag,Een groep mensen,Focus,Fotografie,Geweer,Hoofdstad,Kijken,Kleine groep mensen,Kleurenfoto,Leger,Leger,Leger soldaat,Lucht,Mannen,Mensen,Militair uniform,Officier,Oost-Azië,Peking,Pet,Reisbestemmingen,Stad,Van de zijkant,Vasthouden,Verboden,Verboden Stad,Verticaal,Volwassen,Vuurwapen,Wandelen,WapenPhotographer Collection: Lonely Planet Images North-East Asia, China, Beijing, Beijing