Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
People working in glass sided office building, night : Stockfoto

People working in glass sided office building, night

Prijs berekenenWagentje bekijken
Creatief nr.:
200363998-001
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Fotograaf:
Travelpix Ltd
Collectie:
Photographer's Choice
Max. bestandsgrootte:
280 x 206 px (9,88 x 7,27 cm) - 72 dpi - 26,3 kB
Release-informatie:
Geen release, maar mogelijk is er geen release vereist.Meer informatie

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
People Working In Glass Sided Office Building Night Stockfoto 200363998-001Kantoorgebouw,Raam,Buitenopname,Binnenin,Grote groep mensen,Mensen,Groot bedrijf,Nacht,Werken,Overwerken,Verlicht,Architectuur,Medewerker,Ver,Alleen volwassenen,Bedrijfsleven,Collega,Een groep mensen,Fotografie,Horizontaal,Kleurenfoto,Mannen,Stadsleven,Volwassen vrouwen,Witte boorden werker,ZakenpersoonPhotographer Collection: Photographer's Choice