People watching movie in cinema : Stockfoto

People watching movie in cinema

Credits: 
Er Creatives Services Ltd
Meer van deze fotograaf
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Hoe kan ik het gebruiken?:
Beschikbaar voor ieder toegestaan gebruik zoals is vermeld in onze licentievoorwaarden.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
156532557
Collectie:
Iconica
Max. bestandsgrootte:
5.086 x 3.342 px (43,06 x 28,30 cm) - 300 dpi - 8,64 MB
Release-informatie:
Model en property release

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
People Watching Movie In Cinema Stockfoto20-24 jaar,Alleen volwassenen,Alleen vrouwen,Binnenopname,Echte mensen,Film,Filmindustrie,Fotografie,Grote groep mensen,Horizontaal,Jong volwassen,Jonge vrouw,Kijken naar,Kleurenfoto,Kunst Cultuur en Vermaak,Lachen,Mensen,Mensen op een rij,Polen,Pret,Saamhorigheid,Speels,Spontaan,Vlak erboven,Volwassen,Vrijetijdskleding,Vrolijk,Zij aan zij,ZittenPhotographer Collection: Iconica ER Creative Services Ltd