People walking on city street : Stockfoto

People walking on city street

Credits: 
Cultura Travel/WALTER ZERLA
Prijs berekenenWagentje bekijken
Creatief nr.:
156849373
Release-informatie:
Geen release.Meer informatie
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Collectie:
The Image Bank
Max. bestandsgrootte:
5.197 x 3.465 px (44,00 x 29,34 cm) - 300 dpi - 9,4 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
People Walking On City Street Stockfoto 156849373Stad,Afrika,Nairobi,Kenia,Mensen,Straat,Reclamebord,Stadsleven,Zonlicht,Zonsondergang,Stoep,Wandelen,Stadsstraat,Bouwwerk,Lichtvlek,Advertentie,Horizontaal,Buitenopname,Dag,Hoofdstad,Mensen op de achtergrond,Architectuur,Fotografie,Grote groep mensen,Kleurenfoto,Reisbestemmingen,Reizen,Ten voeten uit,WolkPhotographer Collection: The Image Bank