Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
People walking dogs on gypsum sand dunes at Alamogordo. : Stockfoto
Alamogordo, White Sands National Monument, New Mexico, USA.

People walking dogs on gypsum sand dunes at Alamogordo.

Credits: 
Raul Touzon
Bijschrift:
Alamogordo, White Sands National Monument, New Mexico, USA.
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Geen release.Meer informatie
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
147204499
Collectie:
National Geographic
Max. bestandsgrootte:
4.256 x 2.832 px (36,03 x 23,98 cm) - 300 dpi - 1,24 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
People Walking Dogs On Gypsum Sand Dunes At Alamogordo StockfotoHond,White Sands National Monument,Landschap,Zwart,Alamogordo,Beroemde plaats,Blauw,Buitenopname,Dag,Drie dieren,Drie personen,Duinen,Fotografie,Fysische geografie,Gips,Horizontaal,Huisdier,Kleurenfoto,Landschap,Lucht,Mensen,Mineraal,New Mexico,Onherkenbaar persoon,Reisbestemmingen,Silhouet,Tekstveld,Ten voeten uit,Van de zijkant,Verenigde Staten,Vrije tijd,Wandelen,Woestijn,ZandPhotographer Collection: National Geographic Alamogordo, White Sands National Monument, New Mexico, USA.