Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
People sitting in and outside a cafe : Stockfoto
People sitting in and outside a cafe with open windows talking, reading and working on computers.

People sitting in and outside a cafe

Credits: 
Peter Ptschelinzew
Bijschrift:
People sitting in and outside a cafe with open windows talking, reading and working on computers.
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Geen release.Meer informatie
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
167328803
Collectie:
Lonely Planet Images
Max. bestandsgrootte:
8.583 x 6.141 px (72,67 x 51,99 cm) - 300 dpi - 34,1 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
People Sitting In And Outside A Cafe StockfotoCafé,Levensstijl,Buitenopname,Stadsleven,Werken,Mensen,Raam,Laptop,Stad New York,Techniek,Volwassen vrouwen,Fiets,Verenigde Staten,Draadloze technologie,Zitten,Ontspanning,Lezen,Mannen,Vrije tijd,Staat New York,Laptop,Praten,Stilstaand,Vrijetijdskleding,Bank,Open,Grote groep mensen,Vervoer,Volwassen,Alleen volwassenen,Bouwwerk,Communicatie,Dag,Fotografie,Glas,Horizontaal,Kleurenfoto,Middlebare afstand,Ten voeten uit,VoedingsindustriePhotographer Collection: Lonely Planet Images Peter PtschelinzewPeople sitting in and outside a cafe with open windows talking, reading and working on computers.