People performing modern ballet on rooftop : Stockfoto


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

People performing modern ballet on rooftop

Credits: 
Chad Riley
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model en property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
102285009
Collectie:
Stone
Max. bestandsgrootte:
5.120 x 3.413 px (43,35 x 28,90 cm) - 300 dpi - 7,53 MB
People Performing Modern Ballet On Rooftop StockfotoDansen,Moderne dans,Stad,Stad New York,Humor,Cool,Dak,Uitvoerende kunst voorstelling,Theatervoorstelling,Uitvoering,Ballet,Kracht,Springen,Volwassen vrouwen,Brooklyn - New York,Buitenopname,Danser,Laag camerastandpunt,Twee personen,Balans,Jong volwassen,Mensen,Vitaliteit,20-24 jaar,25-29 jaar,Alleen volwassenen,Armen omhoog,Artiest,Balletdanser,Behendigheid,Beweging,Concentratie,Dag,Europese etniciteit,Flexibiliteit,Fotografie,Frontaal,Gympak,Hip,Horizontaal,In de lucht zwevend,Individualiteit,Jonge mannen,Jonge vrouw,Kleurenfoto,Ledematen,Manhattan,Mannen,Menselijk lichaamsdeel,Menselijke arm,Menselijke ledematen,Modern,Noord-Europese etniciteit,Partnerschap,Saamhorigheid,Tekstveld,Ten voeten uit,Uitgestrekte armen,Vaardigheid,Van de zijkant,Volwassen,Vriendschap,Vrije tijdPhotographer Collection: Stone