Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
2 people on the phone through a hole : Stockfoto
A young girl and a young boy smiling at each other while talking on mobile phones - through an artificial hole

2 people on the phone through a hole

Bijschrift:
A young girl and a young boy smiling at each other while talking on mobile phones - through an artificial hole
Prijs berekenenWagentje bekijken
Creatief nr.:
155463263
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Fotograaf:
Henrik Sorensen
Collectie:
Stone
Max. bestandsgrootte:
3.679 x 4.906 px (31,15 x 41,54 cm) - 300 dpi - 9,23 MB
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model en property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
2 People On The Phone Through A Hole Stockfoto 155463263Gelaagd,Mobiele telefoon,Begin,Kleurenfoto,Twee personen,20-24 jaar,25-29 jaar,Alleen volwassenen,Beige achtergrond,Bovenlichaam,Communicatie,Denemarken,Draadloze technologie,Driekwartlengte,Fotografie,Gat,Gekleurde achtergrond,Gemengde afkomst,Glimlachen,Idee,Jong volwassen,Jonge mannen,Jonge vrouw,Kopenhagen,Mensen,Midden-Oosterse etniciteit,Muur,Plezier,Sontregio,Studiofoto,Telefoon,Telefoon gebruiken,Verbinding,Verticaal,Volwassen,VrijetijdskledingPhotographer Collection: Stone Photographer Henrik Sorensen, www.henriksorensen.comA young girl and a young boy smiling at each other while talking on mobile phones - through an artificial hole