People on rollercoaster, (wide angle) : Stockfoto


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

People on rollercoaster, (wide angle)

Credits: 
Chad Slattery
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model en property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
704254-002
Collectie:
The Image Bank
Max. bestandsgrootte:
4.995 x 3.372 px (42,29 x 28,55 cm) - 300 dpi - 5,09 MB
People On Rollercoaster StockfotoAchtbaan,Schreeuwen,Mensen,Attractiepark,Op z'n kop,Kermis,Mannen,Pret,Jonge mannen,Snelheid,Frontaal,Volwassen vrouwen,Extatisch,Lachen,Kunst Cultuur en Vermaak,Buitenopname,Dag,Fotografie,Jonge vrouw,Zitten,Groothoek,Levensstijl,Ohio,Plezier,Reisbestemmingen,20-24 jaar,25-29 jaar,30-34 jaar,35-39 jaar,Alleen volwassenen,Bovenlichaam,Een groep mensen,Euforie,Grote groep mensen,Horizontaal,Kleurenfoto,Mid-volwassen mannen,Noord-Europese etniciteit,Spiraal,Vakantie,Vrijetijdskleding,Zuid-Europese etniciteitPhotographer Collection: The Image Bank