People looking at scoreboard : Stockfoto
People look at scoreboard of futuristic train station, Liege, Belgium.


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

People looking at scoreboard

Credits: 
@by Feldman_1
Bijschrift:
People look at scoreboard of futuristic train station, Liege, Belgium.
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Geen release, maar mogelijk is er geen release vereist.Meer informatie
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
141165705
Collectie:
Moment Select
Max. bestandsgrootte:
5.616 x 3.605 px (47,55 x 30,52 cm) - 300 dpi - 8,29 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
People Looking At Scoreboard StockfotoFuturistisch,Architectuur,Luik,België,Print,Binnenopname,Treinstation,Mensen,Scorebord,Fotografie,Middlebare afstand,Plafond,Reis,Ver,Dag,Horizontaal,Kleurenfoto,Openbaar vervoer,Staan,Stadsleven,Ten voeten uit,Twee personenPhotographer Collection: Moment Select @ by Feldman_1People look at scoreboard of futuristic train station, Liege, Belgium.