Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
People living on street around Madison Square Park in Midtown Manhattan. : Stockfoto
New York City, New York, United States, North America

People living on street around Madison Square Park in Midtown Manhattan.

Credits: 
Sune Wendelboe
Bijschrift:
New York City, New York, United States, North America
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Geen release.Meer informatie
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
148673540
Collectie:
Lonely Planet Images
Max. bestandsgrootte:
3.966 x 2.644 px (33,58 x 22,39 cm) - 300 dpi - 3,7 MB
People Living On Street Around Madison Square Park In Midtown Manhattan StockfotoDakloosheid,Mannen,Bank,Verenigde Staten,Armoede,Volwassen vrouwen,Stad,Stad New York,Straat,Boom,Stadsleven,Teddybeer,Twee personen,30-39 jaar,Alleen volwassenen,Buitenopname,Dag,Eén persoon,Fotografie,Frontaal,Horizontaal,Kleurenfoto,Levensstijl,Madison Square Park,Mensen,Mensen op de achtergrond,Meubels,Mid-volwassen,Mid-volwassen mannen,Mid-volwassen vrouw,Midtown Manhattan,Noord-Amerika,Park,Parkbank,Plant,Sociale kwesties,Stadsstraat,Uitsluiting,Verveling,Volwassen,Vrijetijdskleding,Zitmeubels,ZittenPhotographer Collection: Lonely Planet Images New York City, New York, United States, North America