Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
People gathered around table in library, elevated view : Stockfoto

People gathered around table in library, elevated view

Credits: 
Bruce Laurance
pxcmdpigrootte
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Royalty freeRoyalty free-prijzen zijn uitsluitend gebaseerd op de bestandsgrootte van het door u benodigde product en niet op het specifieke gebruik. U hoeft geen aanvullende royalty's te betalen op basis van gebruik. Nadat u een royalty free-product heeft gelicentieerd, mag u dit meerdere keren in meerdere projecten gebruiken zonder dat u daarvoor extra hoeft te betalen. (Het is natuurlijk niet toegestaan om een beeld voor pornografische, lasterlijke, smadelijke of andere illegale doeleinden te gebruiken.)
Creatief nr.:
200458827-001
Collectie:
Photodisc
People Gathered Around Table In Library Elevated View Stockfoto40-49 jaar,Alleen volwassenen,Beslissingen,Bibliothecaris,Bibliotheek,Binnenopname,Boek,Boekenplank,Bovenlichaam,Bril,Communicatie,Concentratie,Deskundigheid,Draadloze technologie,Een groep mensen,Europese etniciteit,Fotografie,Gezicht aan gezicht,Glimlachen,Hoog standpunt,Horizontaal,Kleurenfoto,Laptop,Laptop,Leesbril,Leunen,Lezen,Literatuur,Mensen,Oudere mannen,Oudere student,Oudere vrouwen,Plank,Planning,Portretfoto,Praten,Saamhorigheid,Samenwerking,Teamwerk,Techniek,Vasthouden,Verbinding,Vijf personen,Vriendschap,Vrije tijd,Vrijetijdskleding,Wegkijken,Zelfvertrouwen,ZittenPhotographer Collection: Photodisc