Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
People exercising at Olympic Stadium before dawn. : Stockfoto
Phnom Penh, Phnom Penh, Cambodia, South-East Asia, Asia

People exercising at Olympic Stadium before dawn.

Credits: 
Peter Stuckings
Meer van deze fotograaf
Bijschrift:
Phnom Penh, Phnom Penh, Cambodia, South-East Asia, Asia
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Geen release.Meer informatie
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
148913329
Collectie:
Lonely Planet Images
Max. bestandsgrootte:
4.368 x 2.912 px (36,98 x 24,65 cm) - 300 dpi - 2,84 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
People Exercising At Olympic Stadium Before Dawn StockfotoAlleen volwassenen,Alleen vrouwen,Atleet,Atlete,Azië,Buitenopname,Cambodja,Dageraad,Een groep mensen,Fitness,Fotografie,Gezonde levensstijl,Grote groep mensen,Horizontaal,Kleurenfoto,Lucht,Mensen,Olympisch stadion,Phnom Penh,Saamhorigheid,Silhouet,Sport,Sportveld,Techniek,Trainen,Verwachting,Volwassen,Volwassen vrouwen,Zuidoost-AziëPhotographer Collection: Lonely Planet Images Phnom Penh, Phnom Penh, Cambodia, South-East Asia, Asia