Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
1950's: people dancing conga (B&W) : Stockfoto
date unknown

1950's: people dancing conga (B&W)

Credits: 
Deborah Partington
Meer van deze fotograaf
Bijschrift:
date unknown
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Hoe kan ik het gebruiken?:
Beschikbaar voor ieder toegestaan gebruik zoals is vermeld in onze licentievoorwaarden.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
AB31646
Collectie:
The Image Bank
Max. bestandsgrootte:
4.076 x 2.588 px (34,51 x 21,91 cm) - 300 dpi - 1,97 MB
Release-informatie:
Model release

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
1950s People Dancing Conga Stockfoto1950-1959,Alleen volwassenen,Buitenopname,Conga,Dansen,Een groep mensen,Europese etniciteit,Fotografie,Horizontaal,Jong volwassen,Jonge vrouw,Ketting,Mannen,Mensen,Mensen op een rij,Mid-volwassen,Mid-volwassen mannen,Middelgrote groep mensen,Polonaise,Pret,Ten voeten uit,Twintigste eeuw,Uitvoering,Volwassen vrouwen,Zwart-witPhotographer Collection: The Image Bank date unknown