Pensive girl at window : Stockfoto
Young girl looking thoughtful while gazing out window, viewed from outside.

Pensive girl at window

Credits: 
Angela Lumsden
Meer van deze fotograaf
Bijschrift:
Young girl looking thoughtful while gazing out window, viewed from outside.
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Hoe kan ik het gebruiken?:
Beschikbaar voor ieder toegestaan gebruik zoals is vermeld in onze licentievoorwaarden.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
142068833
Collectie:
Moment Select
Max. bestandsgrootte:
4.194 x 3.355 px (35,51 x 28,41 cm) - 300 dpi - 4,29 MB
Release-informatie:
Model release

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Pensive Girl At Window Stockfoto10-11 jaar,Aanraken,Alleen kinderen,Alleen één meisje,Australië,Beschouwing,Blond haar,Buitenopname,Dag,Door het raam kijken,Europese etniciteit,Eén persoon,Fotografie,Frontaal,Glas,Groene ogen,Horizontaal,In de camera kijken,Kind,Kindertijd,Kleine scherptediepte,Kleurenfoto,Menselijk lichaamsdeel,Mensen,Onschuld,Perth - Australië,Portret,Portretfoto,Raam,Serieus,Staan,Transparant,Verdriet,Vrijetijdskleding,West-AustraliëPhotographer Collection: Moment Select © 2011 Angela LumsdenYoung girl looking thoughtful while gazing out window, viewed from outside.