Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Pediatricians reviewing patients medical record in hospital : Stockfoto

Pediatricians reviewing patients medical record in hospital

Credits: Tom Merton
pxcmdpigrootte
Wagentje bekijken
Creatief nr.:
116377675
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model en property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Royalty freeRoyalty free-prijzen zijn uitsluitend gebaseerd op de bestandsgrootte van het door u benodigde product en niet op het specifieke gebruik. U hoeft geen aanvullende royalty's te betalen op basis van gebruik. Nadat u een royalty free-product heeft gelicentieerd, mag u dit meerdere keren in meerdere projecten gebruiken zonder dat u daarvoor extra hoeft te betalen. (Het is natuurlijk niet toegestaan om een beeld voor pornografische, lasterlijke, smadelijke of andere illegale doeleinden te gebruiken.) Royalty free-producten zijn te herkennen aan de letters (RF) naast het beeldnummer.
Collectie:
OJO Images
Pediatricians Reviewing Patients Medical Record In Hospital Stockfoto 116377675Doktersonderzoek,Gezondheidszorg en medicijnen,Discussie,Glimlachen,Teamwerk,Dokter,Kinderarts,Baby Boomer,Kind,Verpleegkundige,30-39 jaar,35-39 jaar,50-54 jaar,6-7 jaar,Bed,Beroep,Binnenopname,Dag,Drie personen,Europese etniciteit,Fotografie,Frontaal,Geluk,Herstel,Horizontaal,Kaapstad,Kindertijd,Klembord,Kleurenfoto,Laboratoriumjas,Lagere schoolleeftijd,Liggen,Mannen,Medewerker,Medisch dossier,Medische status,Meisjes,Mensen,Mid-volwassen,Mid-volwassen vrouw,Omlaag kijken,Onderzoeken,Oudere mannen,Oudere volwassenen,Panoramisch,Patiënt,Patiënt-artsrelatie,Saamhorigheid,Samenwerking,Schrijven,Staan,Stethoscoop,Van de zijkant,Verantwoordelijkheid,Volwassen,Volwassen vrouwen,Werken,Ziekenhuis,Ziekte,Zuid-AfrikaPhotographer Collection: OJO Images