Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Pedestrians in Times Square, New York City. : Stockfoto
New York City, New York, United States.

Pedestrians in Times Square, New York City.

Credits: 
Ira Block
Bijschrift:
New York City, New York, United States.
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Geen release.Meer informatie
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
154326500
Collectie:
National Geographic
Max. bestandsgrootte:
5.760 x 3.840 px (48,77 x 32,51 cm) - 300 dpi - 13,2 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Pedestrians In Times Square New York City StockfotoTimes Square - Manhattan,Stad New York,Menigte,Stad,Mensen,Advertentie,Nacht,Reclamebord,Bedrijfsleven,Druk,Beroemde plaats,Mannen,Voetganger,Wolkenkrabber,Reisbestemmingen,Verenigde Staten,Buitenopname,Fotografie,Toerisme,Volwassen vrouwen,Internationaal monument,Verlicht,Verlichting,Alleen volwassenen,Architectuur,Digitaal bord,Grote groep mensen,Horizontaal,Kleurenfoto,Licht,Modern,VolwassenPhotographer Collection: National Geographic New York City, New York, United States.