Patient with IV lying on hospital bed, being wheeled through hospital : Stockfoto

Patient with IV lying on hospital bed, being wheeled through hospital

Credits: 
Reza Estakhrian
Meer van deze fotograaf
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Hoe kan ik het gebruiken?:
Beschikbaar voor ieder toegestaan gebruik zoals is vermeld in onze licentievoorwaarden.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
200140348-001
Collectie:
Stone
Max. bestandsgrootte:
4.332 x 4.338 px (36,68 x 36,73 cm) - 300 dpi - 13,7 MB
Release-informatie:
Model en property release

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Patient With Iv Lying On Hospital Bed Being Wheeled Through Hospital Stockfoto30-34 jaar,35-39 jaar,Alleen volwassenen,Binnenopname,Draaien,Drie personen,Driekwartlengte,Dringendheid,Duwen,Een groep mensen,Europese etniciteit,Fotografie,Gang,Gezondheidszorg en medicijnen,Hoek,IV-infuus,Kleurenfoto,Korrelig,Liggen,Mensen,Mid-volwassen mannen,Mid-volwassen vrouw,Middlebare afstand,Onderweg,Op de rug gezien,Op de rug liggen,Operatiekleding,Patiënt,Verticaal,Wandelen,Werken,Ziekenhuis,Ziekenhuisbed,Zorgzaamheid,ZusterPhotographer Collection: Stone