Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Patient taking a echocardiogram : Stockfoto
Patient taking a echocardiogram examen.Doctor looking screens.Echography material and images

Patient taking a echocardiogram

Credits: 
Thierry Dosogne
Meer van deze fotograaf
Bijschrift:
Patient taking a echocardiogram examen.Doctor looking screens.Echography material and images
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Hoe kan ik het gebruiken?:
Beschikbaar voor ieder toegestaan gebruik zoals is vermeld in onze licentievoorwaarden.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
94501567
Collectie:
Taxi
Max. bestandsgrootte:
5.000 x 3.437 px (42,33 x 29,10 cm) - 300 dpi - 6,81 MB
Release-informatie:
Model release
Patient Taking A Echocardiogram Stockfoto30-34 jaar,70-79 jaar,Alleen volwassenen,Bejaard,België,Binnenopname,Blond haar,Bovenlichaam,Cardioloog,Communicatie,Computermonitor,Concentratie,Dag,Deskundigheid,Dokter,Europese etniciteit,Fotografie,Gezondheidszorg en medicijnen,Hartmonitor,Horizontaal,Medische kliniek,Medische test,Mensen,Mid-volwassen,Mid-volwassen vrouw,Onderdeel van een serie,Ontvangen,Op de rug liggen,Patiënt,Portretfoto,Senioren mannen,Techniek,Twee personen,Vasthouden,Verbinding,Vertrouwen,Volwassen,Ziekenhuis,ZittenPhotographer Collection: Taxi © Thierry DosognePatient taking a echocardiogram examen.Doctor looking screens.Echography material and images