Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Patient checking in at doctors office reception : Stockfoto

Patient checking in at doctors office reception

Credits: 
altrendo images
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model en property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
aog50638
Collectie:
Altrendo
Max. bestandsgrootte:
3.750 x 4.633 px (31,75 x 39,23 cm) - 300 dpi - 5,35 MB
Patient Checking In At Doctors Office Reception StockfotoReceptionist,Ziekenhuis,Dokterspraktijk,Patiënt,Doktersonderzoek,Dokter,Ten voeten uit,Gezondheidszorg en medicijnen,Glimlachen,Praten,Zuster,Bedrijfsleven,Bureau,Zorgzaamheid,30-39 jaar,Afbeelding,Alleen mid-volwassen vrouwen,Alleen volwassenen,Alleen vrouwen,Binnenopname,Communicatie,Dossier,Europese etniciteit,Fotografie,Kleurenfoto,Laboratoriumjas,Onderzoeken,Patiënte,Tabel,Tevreden,Twee personen,Van de zijkant,Verticaal,Vrouwelijke dokter,WerkneemsterPhotographer Collection: Altrendo