Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Patient checking in at doctors office reception : Stockfoto

Patient checking in at doctors office reception

Credits: altrendo images
Prijs berekenenWagentje bekijken
Creatief nr.:
aog50638
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model en property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Collectie:
Altrendo
Max. bestandsgrootte:
3.750 x 4.633 px (31,75 x 39,23 cm) - 300 dpi - 5,35 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Patient Checking In At Doctors Office Reception Stockfoto aog50638Receptionist,Doktersonderzoek,Ten voeten uit,Gezondheidszorg en medicijnen,Ziekenhuis,Dokterspraktijk,Zuster,Dokter,Patiënt,30-39 jaar,Afbeelding,Alleen mid-volwassen vrouwen,Alleen volwassenen,Alleen vrouwen,Bedrijfsleven,Binnenopname,Bureau,Communicatie,Dossier,Europese etniciteit,Fotografie,Glimlachen,Kleurenfoto,Laboratoriumjas,Onderzoeken,Praten,Tabel,Tevreden,Twee personen,Van de zijkant,Verticaal,Vrouwelijke dokter,Werkneemster,ZorgzaamheidPhotographer Collection: Altrendo