Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Paramedics lifting patient into ambulance (blurred motion) : Stockfoto
King's College Hospital, Lonon, England.

Paramedics lifting patient into ambulance (blurred motion)

Credits: 
Ben Edwards
Bijschrift:
King's College Hospital, Lonon, England.
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
BD0043-001
Collectie:
The Image Bank
Max. bestandsgrootte:
3.326 x 4.996 px (28,16 x 42,30 cm) - 300 dpi - 4,83 MB
Paramedics Lifting Patient Into Ambulance StockfotoAmbulance,Ziekenhuis,Ambulanceverpleegkundige,Londen - Engeland,Nacht,Bewogen,Patiënt,Buitenopname,Mensen,Noodgevallen en rampen,Noodverlichting,Oppakken,20-24 jaar,25-29 jaar,30-34 jaar,35-39 jaar,40-44 jaar,45-49 jaar,50-54 jaar,Alleen mannen,Alleen volwassenen,Beschermende werkkleding,Brancard,Dragen,Drie personen,Dringendheid,Een groep mensen,Fotografie,Gezondheidszorg en medicijnen,Herstel,Hulp,Kleurenfoto,Liggen,Noord-Europese etniciteit,Uniform,Verticaal,Ziekte,ZorgzaamheidPhotographer Collection: The Image Bank King's College Hospital, Lonon, England.