Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Papua New Guinea, Huli Wigmen performing Sing Sing : Stockfoto
Sing sing is a ceremonial dance performed in costume

Papua New Guinea, Huli Wigmen performing Sing Sing

Credits: 
Glen Allison
Meer van deze fotograaf
Bijschrift:
Sing sing is a ceremonial dance performed in costume
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Hoe kan ik het gebruiken?:
Beschikbaar voor redactioneel gebruik. Redactioneel gebruik: om verslag te doen van nieuwswaardige gebeurtenissen of ter illustratie van onderwerpen die van algemeen belang zijn. Redactioneel gebruik vereist doorgaans geen model of property release.Kom meer te weten
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
856853-010
Collectie:
The Image Bank
Max. bestandsgrootte:
5.006 x 3.354 px (42,38 x 28,40 cm) - 300 dpi - 5,74 MB
Release-informatie:
Geen releaseGeen release: dit beeld heeft geen model of property release. Voor commercieel gebruik is aanvullende vrijwaring vereist door derden.

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Papua New Guinea Huli Wigmen Performing Sing Sing StockfotoAlleen mannen,Alleen volwassenen,Blauw,Buitenopname,Ceremonie,Ceremoniële make-up,Culturen,Dag,Een groep mensen,Elke plaats,Fotografie,Hoofdtooi,Horizontaal,Huli,Kleurenfoto,Laag camerastandpunt,Landelijke scène,Lucht,Mensen,Mensen op een rij,Middelgrote groep mensen,Oceanische etniciteit,Pacifische cultuur,Papoea-Nieuw-Guinea,Piercing,Reisbestemmingen,Sing-Sing Ceremony,Staan,Ten voeten uit,Traditionele kledij,Volksdansen,VolwassenPhotographer Collection: The Image Bank Sing sing is a ceremonial dance performed in costume