Panorama with hiker sitting on trail : Stockfoto
Hiker on the Wolf Back Ridge trail in the Marin Headlands with a view of the Golden Gate Bridge.

Panorama with hiker sitting on trail

Credits: 
Justin Lewis
Meer van deze fotograaf
Bijschrift:
Hiker on the Wolf Back Ridge trail in the Marin Headlands with a view of the Golden Gate Bridge.
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Hoe kan ik het gebruiken?:
Beschikbaar voor ieder toegestaan gebruik zoals is vermeld in onze licentievoorwaarden.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
132695327
Collectie:
Photonica
Max. bestandsgrootte:
6.550 x 2.726 px (55,46 x 23,08 cm) - 300 dpi - 9,78 MB
Release-informatie:
Model release

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Panorama With Hiker Sitting On Trail Stockfoto25-29 jaar,Alleen volwassenen,Alleen vrouwen,Alleen één jonge vrouw,Alleen één vrouw,Avontuur,Berg,Bergketen,Buiten de steden gelegen gebied,Buitenopname,Dag,Europese etniciteit,Exploratie,Eén persoon,Fotografie,Gras,Horizontaal,Jong volwassen,Kleurenfoto,Lucht,Majestueus,Marin Headlands,Mensen,Natuur,Panoramisch,Reis,Rustige Scène,Schoonheid in de natuur,Solitair,Verenigde Staten,Voetpad,Volwassen,Wandelen,ZittenPhotographer Collection: Photonica Justin LewisHiker on the Wolf Back Ridge trail in the Marin Headlands with a view of the Golden Gate Bridge.