Panorama with hiker sitting on trail : Stockfoto
Hiker on the Wolf Back Ridge trail in the Marin Headlands with a view of the Golden Gate Bridge.


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Panorama with hiker sitting on trail

Credits: 
Justin Lewis
Bijschrift:
Hiker on the Wolf Back Ridge trail in the Marin Headlands with a view of the Golden Gate Bridge.
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
132695327
Collectie:
Photonica
Max. bestandsgrootte:
6.550 x 2.726 px (55,46 x 23,08 cm) - 300 dpi - 9,78 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Panorama With Hiker Sitting On Trail StockfotoVoetpad,Panoramisch,Wandelen,Berg,Bergketen,Marin Headlands,Natuur,Mensen,Reis,Exploratie,Eén persoon,Majestueus,Alleen vrouwen,Horizontaal,Lucht,25-29 jaar,Alleen volwassenen,Alleen één jonge vrouw,Alleen één vrouw,Avontuur,Buiten de steden gelegen gebied,Buitenopname,Dag,Europese etniciteit,Fotografie,Gras,Jong volwassen,Kleurenfoto,Rustige Scène,Schoonheid in de natuur,Solitair,Verenigde Staten,Volwassen,ZittenPhotographer Collection: Photonica Justin LewisHiker on the Wolf Back Ridge trail in the Marin Headlands with a view of the Golden Gate Bridge.