Palms growing at base of Erg Chebbi. : Stockfoto
North Africa, Morocco, Er-Rachidia, Erg Chebbi Desert


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Palms growing at base of Erg Chebbi.

Credits: 
Sune Wendelboe
Bijschrift:
North Africa, Morocco, Er-Rachidia, Erg Chebbi Desert
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Geen release, maar mogelijk is er geen release vereist.Meer informatie
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
103822342
Collectie:
Lonely Planet Images
Max. bestandsgrootte:
3.953 x 2.656 px (33,47 x 22,49 cm) - 300 dpi - 3,9 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Palms Growing At Base Of Erg Chebbi StockfotoErg Chebbi Desert,Erg Chebbi Dunes,Zonder mensen,Palmboom,Woestijn,Buitenopname,Dag,Droog klimaat,Duinen,Er-rachidia,Extreem terrein,Fotografie,Groei,Horizontaal,Kleurenfoto,Lucht,Marokko,Natuur,Noord-Afrika,Rustige Scène,ZandPhotographer Collection: Lonely Planet Images North Africa, Morocco, Er-Rachidia, Erg Chebbi Desert