Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Painting framed by overhead doorways in American Galleries of Art Institute of Chicago. : Stockfoto
Chicago, Illinois, United States, North America

Painting framed by overhead doorways in American Galleries of Art Institute of Chicago.

Credits: 
Charles Cook
Bijschrift:
Chicago, Illinois, United States, North America
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Geen release.Meer informatie
Beperkingen:
Intended for editorial use only.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
149700233
Collectie:
Lonely Planet Images
Max. bestandsgrootte:
2.912 x 4.368 px (24,65 x 36,98 cm) - 300 dpi - 4,25 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Painting Framed By Overhead Doorways In American Galleries Of Art Institute Of Chicago StockfotoKunstacademie van Chicago,Kunstmuseum,Elegantie,Binnenopname,Chicago,Creativiteit,Deurkozijn,Fotografie,Houten vloer,Idee,Illinois,Kleurenfoto,Kunst Cultuur en Vermaak,Kunst en Nijverheid,Kunstprodukten,Modern,Modieus,Noord-Amerika,Reisbestemmingen,Verenigde Staten,VerticaalPhotographer Collection: Lonely Planet Images Chicago, Illinois, United States, North America