Owner of music shop in his store : Stockfoto


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Owner of music shop in his store

Credits: 
Richard Drury
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model en property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
153388279
Collectie:
Iconica
Max. bestandsgrootte:
5.220 x 3.480 px (44,20 x 29,46 cm) - 300 dpi - 10,5 MB
Owner Of Music Shop In His Store StockfotoEigenaar,Klein bedrijf,Bedrijfsleven,In de camera kijken,Portret,Zakenman,Echte mensen,Entrepreneur,Detailhandel,50-54 jaar,Muziekinstrument,Muziekwinkel,Verkopen,Armen over elkaar,Bovenlichaam,Groot-Brittannië,Norfolk - Engeland,Dienstverlening,Fotografie,Koopwaar,Akoestische gitaar,Alleen mannen,Alleen volwassenen,Alleen één man,Alleen één oudere man,Binnenopname,Bruin haar,Dag,Europese etniciteit,Eén persoon,Horizontaal,Keus,Kleurenfoto,Mensen,Norwich,Oudere volwassenen,Verwachting,Volwassen,WijsheidPhotographer Collection: Iconica ©richarddrury