Owner looking like pet : Stockfoto
Owner looking like pet (Chinese Crested Dog) and assuming the same pose

Owner looking like pet

Credits: 
Gandee Vasan
Meer van deze fotograaf
Bijschrift:
Owner looking like pet (Chinese Crested Dog) and assuming the same pose
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Hoe kan ik het gebruiken?:
Beschikbaar voor ieder toegestaan gebruik zoals is vermeld in onze licentievoorwaarden.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
100957195
Collectie:
Stone
Max. bestandsgrootte:
5.916 x 4.848 px (50,09 x 41,05 cm) - 300 dpi - 10,3 MB
Release-informatie:
Model en property release

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Owner Looking Like Pet Stockfoto20-24 jaar,Alleen volwassenen,Alleen vrouwen,Alleen één jonge vrouw,Alleen één vrouw,Belichamen,Bovenlichaam,Chinese naakthond,Conformiteit,Eén dier,Eén persoon,Fotografie,Horizontaal,Huisdier,Huisdiereigenaar,Humor,Imitatie,In de camera kijken,Jong volwassen,Jonge vrouw,Kleurenfoto,Loyaliteit,Mensen,Oost-Europese etniciteit,Portret,Studiofoto,Verbondenheid,Volwassen,Vriendschap,Witte achtergrondPhotographer Collection: Stone Gandee VasanOwner looking like pet (Chinese Crested Dog) and assuming the same pose