Owner looking like pet : Stockfoto
Owner looking like pet (Chinese Crested Dog) and assuming the same pose


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Owner looking like pet

Credits: 
Gandee Vasan
Bijschrift:
Owner looking like pet (Chinese Crested Dog) and assuming the same pose
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model en property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
100957195
Collectie:
Stone
Max. bestandsgrootte:
5.916 x 4.848 px (50,09 x 41,05 cm) - 300 dpi - 10,3 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Owner Looking Like Pet StockfotoHuisdiereigenaar,Imitatie,Mensen,Conformiteit,Huisdier,Belichamen,Vriendschap,Eén persoon,In de camera kijken,Humor,Chinese naakthond,Witte achtergrond,Portret,Oost-Europese etniciteit,Jong volwassen,Studiofoto,Verbondenheid,20-24 jaar,Alleen volwassenen,Alleen vrouwen,Alleen één jonge vrouw,Alleen één vrouw,Bovenlichaam,Eén dier,Fotografie,Horizontaal,Jonge vrouw,Kleurenfoto,Loyaliteit,VolwassenPhotographer Collection: Stone Gandee VasanOwner looking like pet (Chinese Crested Dog) and assuming the same pose