Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Owner looking like pet : Stockfoto
Owner looking like pet (Chinese Crested Dog) and assuming the same pose

Owner looking like pet

Bijschrift:
Owner looking like pet (Chinese Crested Dog) and assuming the same pose
Prijs berekenenWagentje bekijken
Creatief nr.:
100957195
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Fotograaf:
Gandee Vasan
Collectie:
Stone
Max. bestandsgrootte:
5.916 x 4.848 px (50,09 x 41,05 cm) - 300 dpi - 10,3 MB
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model en property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Owner Looking Like Pet Stockfoto 100957195Conformiteit,Imitatie,Mensen,Vriendschap,Witte achtergrond,Chinese gekuifde naakthond,Eén persoon,Belichamen,Huisdier,Huisdiereigenaar,Oost-Europese etniciteit,Humor,In de camera kijken,Portret,20-24 jaar,Alleen volwassenen,Alleen vrouwen,Alleen één jonge vrouw,Alleen één vrouw,Bovenlichaam,Eén dier,Fotografie,Horizontaal,Jong volwassen,Jonge vrouw,Kleurenfoto,Loyaliteit,Studiofoto,Verbondenheid,VolwassenPhotographer Collection: Stone Gandee VasanOwner looking like pet (Chinese Crested Dog) and assuming the same pose