Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Overhead view of woman online shopping on couch. : Stockfoto
Shopping and consumerism, e-commerce.

Overhead view of woman online shopping on couch.

Bijschrift:
Shopping and consumerism, e-commerce.
pxcmdpigrootte
Wagentje bekijken
Creatief nr.:
150512464
Soort licentie:
Royalty freeRoyalty free-prijzen zijn uitsluitend gebaseerd op de bestandsgrootte van het door u benodigde product en niet op het specifieke gebruik. U hoeft geen aanvullende royalty's te betalen op basis van gebruik. Nadat u een royalty free-product heeft gelicentieerd, mag u dit meerdere keren in meerdere projecten gebruiken zonder dat u daarvoor extra hoeft te betalen. (Het is natuurlijk niet toegestaan om een beeld voor pornografische, lasterlijke, smadelijke of andere illegale doeleinden te gebruiken.) Royalty free-producten zijn te herkennen aan de letters (RF) naast het beeldnummer.
Fotograaf:
Laara Cerman/Leigh Righton
Collectie:
Stockbyte
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model en property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Overhead View Of Woman Online Shopping On Couch Stockfoto 150512464Online winkelen,Laptop,Vlak erboven,Thuiswinkelen,Bankpas,Huiselijk leven,Op schoot,Sofa,Eén persoon,Internet,Afrikaanse etniciteit,Jong volwassen,Alleen vrouwen,Horizontaal,Laptop,Mensen,25-29 jaar,Alleen volwassenen,Alleen één jonge vrouw,Alleen één vrouw,Brits-Columbia,Canada,Comfortabel,Consumentisme,Draadloze technologie,Elektronische handel,Fotografie,Kleurenfoto,Knus,Liggen,Middelste deel,Studiofoto,Techniek,Typen,Vancouver - Canada,Vasthouden,Verbinding,Volwassen,Witte achtergrond,ZittenPhotographer Collection: Stockbyte Leigh Righton/Laara CermanShopping and consumerism, e-commerce.