Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Overhead view of business people having meeting : Stockfoto

Overhead view of business people having meeting

Credits: 
Terry Vine
pxcmdpigrootte
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model en property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Royalty freeRoyalty free-prijzen zijn uitsluitend gebaseerd op de bestandsgrootte van het door u benodigde product en niet op het specifieke gebruik. U hoeft geen aanvullende royalty's te betalen op basis van gebruik. Nadat u een royalty free-product heeft gelicentieerd, mag u dit meerdere keren in meerdere projecten gebruiken zonder dat u daarvoor extra hoeft te betalen. (Het is natuurlijk niet toegestaan om een beeld voor pornografische, lasterlijke, smadelijke of andere illegale doeleinden te gebruiken.)
Creatief nr.:
88147246
Collectie:
Blend Images

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Overhead View Of Business People Having Meeting StockfotoKantoor,Crisis,Oppakken,Volwassen vrouwen,Bedrijfsleven,Noodgevallen en rampen,Werken,Conferentie,Vergadering,Zakenpersoon,Beroep,Computer,Conflict,Emotionele stress,Teamwerk,Gezondheidszorg en medicijnen,Ruziemaken,Vergaderruimte,Laptop,Mensen,Professioneel beroep,Saamhorigheid,Vlak erboven,Aan het werk,Discussie,Kijken,Mannen,Papierwerk,Strategie,Tevreden,Vastberadenheid,Verbinding,Verticaal,Zakenbijeenkomst,Zakenvrouw,30-34 jaar,30-39 jaar,35-39 jaar,40-44 jaar,40-49 jaar,45-49 jaar,50-54 jaar,50-59 jaar,55-59 jaar,60-64 jaar,60-69 jaar,65-70 jaar,70-79 jaar,Afbeelding,Alleen volwassenen,Analyseren,Armen omhoog,Assistent,Bejaard,Binnenopname,Brainstormen,Collega,Communicatie,Conferentietafel,Decor,Desktop-pc,Document,Draadloze technologie,Driekwartlengte,Dringendheid,Een groep mensen,Eisen,Fotografie,Gebaren,Gelijkheid,Goed gekleed,Groot bedrijf,Handgebaar,Hardnekkigheid,Het menselijke lichaam,Hoog standpunt,Kleding,Kledingstuk,Kleurenfoto,Kracht,Latijns-Amerikaans en Hispanic etniciteiten,Luisteren,Medewerker,Menselijk lichaamsdeel,Menselijke arm,Meubels,Mid-volwassen,Mid-volwassen mannen,Mid-volwassen vrouw,Onderzoeken,Ongerustheid,Oudere mannen,Oudere volwassenen,Oudere vrouwen,Overwerkt,Pak,Papier,Pensioen,Portret,Portretfoto,Praten,Problemen,Samenwerking,Seniore vrouwen,Staan,Stem,Tafel,Techniek,Toewijding,Uitdaging,Vijf personen,Volwassen,Vorm van communicatie,Wijzen,Zakenman,ZittenPhotographer Collection: Blend Images &#169 Blend