Over the shoulder view of computer screen : Stockfoto


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Over the shoulder view of computer screen

Credits: 
Jetta Productions
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model en property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
93187289
Collectie:
Stone
Max. bestandsgrootte:
4.180 x 4.180 px (35,39 x 35,39 cm) - 300 dpi - 4,26 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Over The Shoulder View Of Computer Screen StockfotoOp de rug gezien,Computer,Kantoor,Computeren,Computermonitor,Werken,Bureau,Houding,Bedrijfsleven,Paardenstaart,25-29 jaar,Afbeelding,Alleen volwassenen,Alleen vrouwen,Alleen één jonge vrouw,Alleen één vrouw,Binnenopname,Dag,Eén persoon,Fotografie,Jong volwassen,Kleurenfoto,Koreaanse etniciteit,Lang haar,Mensen,Mok,Portretfoto,Seattle,Techniek,Vaste telefoon,Verenigde Staten,Vierkant,Volwassen,Vrijetijdskleding,Zwart haarPhotographer Collection: Stone Jetta Productions, Inc