Over the shoulder view of computer screen : Stockfoto

Over the shoulder view of computer screen

Credits: 
Jetta Productions
Meer van deze fotograaf
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Hoe kan ik het gebruiken?:
Beschikbaar voor ieder toegestaan gebruik zoals is vermeld in onze licentievoorwaarden.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
93187289
Collectie:
Stone
Max. bestandsgrootte:
4.180 x 4.180 px (35,39 x 35,39 cm) - 300 dpi - 4,26 MB
Release-informatie:
Model en property release

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Over The Shoulder View Of Computer Screen Stockfoto25-29 jaar,Afbeelding,Alleen volwassenen,Alleen vrouwen,Alleen één jonge vrouw,Alleen één vrouw,Bedrijfsleven,Binnenopname,Bureau,Computer,Computeren,Computermonitor,Dag,Eén persoon,Fotografie,Houding,Jong volwassen,Kantoor,Kleurenfoto,Koreaanse etniciteit,Lang haar,Mensen,Mok,Op de rug gezien,Paardenstaart,Portretfoto,Seattle,Techniek,Vaste telefoon,Verenigde Staten,Vierkant,Volwassen,Vrijetijdskleding,Werken,Zakelijke kleding,Zwart haarPhotographer Collection: Stone Jetta Productions, Inc