Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Ouchy - Lake Geneva - Switzerland : Stockfoto
Entrance to the harbor at the town of Ouchy on the north shore of Lake Geneve in Switzerland.

Ouchy - Lake Geneva - Switzerland

Credits: 
Steve Allen
Meer van deze fotograaf
Bijschrift:
Entrance to the harbor at the town of Ouchy on the north shore of Lake Geneve in Switzerland.
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Geen release.Meer informatie
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
152165362
Collectie:
The Image Bank
Max. bestandsgrootte:
3.413 x 5.120 px (28,90 x 43,35 cm) - 300 dpi - 11,2 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Ouchy Lake Geneva Switzerland StockfotoArchitectuur,Beroemde plaats,Bouwwerk,Buitenopname,Dag,Dierenthema's,Europa,Eén dier,Fotografie,Haven,Kalmte,Kleurenfoto,Lakeshore,Lucht,Meer van Genève,Natuur,Reisbestemmingen,Verticaal,Vogel,Waterlijn,Weerkaatsing,Wilde dieren,Wolk,Zonder mensen,Zwaan,Zwemmen,Zwitserland,Zwitserse cultuurPhotographer Collection: The Image Bank STEVE ALLENEntrance to the harbor at the town of Ouchy on the north shore of Lake Geneve in Switzerland.