Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Organic Farming. A young girl washing vegetables under a tap. : Stockfoto

Organic Farming. A young girl washing vegetables under a tap.

Credits: 
Mint Images/ Tim Pannell
pxcmdpigrootte
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model en property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Royalty freeRoyalty free-prijzen zijn uitsluitend gebaseerd op de bestandsgrootte van het door u benodigde product en niet op het specifieke gebruik. U hoeft geen aanvullende royalty's te betalen op basis van gebruik. Nadat u een royalty free-product heeft gelicentieerd, mag u dit meerdere keren in meerdere projecten gebruiken zonder dat u daarvoor extra hoeft te betalen. (Het is natuurlijk niet toegestaan om een beeld voor pornografische, lasterlijke, smadelijke of andere illegale doeleinden te gebruiken.)
Creatief nr.:
158308970
Collectie:
Mint Images RF
Organic Farming A Young Girl Washing Vegetables Under A Tap StockfotoKind,Voedsel,Wassen,Wortel,12-13 jaar,Alleen kinderen,Alleen één meisje,Apparatuur,Binnenopname,Bouwwerk,Condiment,Dag,Dranken en maaltijden,Europese etniciteit,Eén persoon,Fotografie,Gebouwonderdeel,Gootsteen,Groente,Horizontaal,Huis interieur,Huishoudelijk vastgoed,Huishoudelijke apparatuur,Keuken - huis,Kleurenfoto,Knolgewas,Kruiden,Meisjes,Mensen,Noord- & Zuid-Amerika,Noord-Amerika,Organische boerderij,Paprika,Peper,Preadolescent kind,Schoonmaken,Staat New York,Tapkraan,Ulster County,Verenigde Staten,Versheid,Water,WoonruimtePhotographer Collection: Mint Images RF