Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Optometrist giving patient eye exam : Stockfoto

Optometrist giving patient eye exam

Credits: 
Chris Ryan
pxcmdpigrootte
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model en property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Royalty freeRoyalty free-prijzen zijn uitsluitend gebaseerd op de bestandsgrootte van het door u benodigde product en niet op het specifieke gebruik. U hoeft geen aanvullende royalty's te betalen op basis van gebruik. Nadat u een royalty free-product heeft gelicentieerd, mag u dit meerdere keren in meerdere projecten gebruiken zonder dat u daarvoor extra hoeft te betalen. (Het is natuurlijk niet toegestaan om een beeld voor pornografische, lasterlijke, smadelijke of andere illegale doeleinden te gebruiken.)
Creatief nr.:
90201231
Collectie:
OJO Images
Optometrist Giving Patient Eye Exam Stockfoto30-34 jaar,30-39 jaar,40-44 jaar,Afbeelding,Alleen volwassenen,Alleen vrouwen,Apparatuur,Beroep,Binnenopname,Dag,Deskundigheid,Doktersonderzoek,Dokterspraktijk,Europese etniciteit,Fotografie,Frontaal,Gezicht aan gezicht,Gezichtsvermogen,Gezondheidszorg en medicijnen,Glimlachen,Horizontaal,Ingewikkeldheid,Kaapstad,Kleurenfoto,Mensen,Mid-volwassen,Mid-volwassen vrouw,Onderzoeken,Oogarts,Oogmeetapparaat,Oogonderzoek,Op de rug gezien,Opticien,Oudere volwassenen,Oudere vrouwen,Patiënt,Patiënte,Portretfoto,Twee personen,Verantwoordelijkheid,Volwassen,Volwassen vrouwen,Zitten,Zorgzaamheid,Zuid-AfrikaPhotographer Collection: OJO Images