Optician in his shop : Stockfoto

Optician in his shop

Credits: 
Richard Drury
Prijs berekenenWagentje bekijken
Creatief nr.:
154940472
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model en property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Collectie:
Iconica
Max. bestandsgrootte:
5.220 x 3.480 px (44,20 x 29,46 cm) - 300 dpi - 8,56 MB
Optician In His Shop Stockfoto 154940472Opticien,Eigenaar,Winkel,Klein bedrijf,Entrepreneur,Portret,Bril,Echte mensen,In de camera kijken,Trots,Armen over elkaar,Boetiek,Frontaal,Groot-Brittannië,Alleen volwassenen,Alleen één man,50-54 jaar,Alleen mannen,Alleen één oudere man,Binnenopname,Bovenlichaam,Dag,Deskundigheid,Detailhandel,Eén persoon,Fotografie,Great Yarmouth,Horizontaal,Kleurenfoto,Mensen,Norfolk - Engeland,Oudere volwassenen,Overhemd en stropdas,Volwassen,Wijsheid,Zelfvertrouwen,Zwart haarPhotographer Collection: Iconica ©richarddrury