Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
On the sidelines at roller derby : Stockfoto
Young woman waiting to get into a roller derby bout

On the sidelines at roller derby

Credits: 
David Sacks
Meer van deze fotograaf
Bijschrift:
Young woman waiting to get into a roller derby bout
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Hoe kan ik het gebruiken?:
Beschikbaar voor ieder toegestaan gebruik zoals is vermeld in onze licentievoorwaarden.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
157961895
Collectie:
Taxi
Max. bestandsgrootte:
5.100 x 3.400 px (43,18 x 28,79 cm) - 300 dpi - 7,61 MB
Release-informatie:
Model release

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
On The Sidelines At Roller Derby Stockfoto40-44 jaar,Alleen volwassenen,Alleen vrouwen,Binnenopname,Competitie,Drie personen,Echte mensen,Focus,Fotografie,Geduld,Helm,Hoofddeksel,Horizontaal,Kleine scherptediepte,Kleurenfoto,Mensen,Oudere volwassenen,Oudere vrouwen,Pennsylvania,Philadelphia,Pret,Roller derby,Rolschaatsen,Rolschaatsen,Sporthelm,Sportkleding,Sportteam,Staan,Vaardigheid,Verenigde Staten,Volwassen,Volwassen vrouwen,Vrije tijd,Wachten,Wedstrijdsport,ZittenPhotographer Collection: Taxi © David SacksYoung woman waiting to get into a roller derby bout