On the sidelines at roller derby : Stockfoto
Young woman waiting to get into a roller derby bout


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

On the sidelines at roller derby

Credits: 
David Sacks
Bijschrift:
Young woman waiting to get into a roller derby bout
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
157961895
Collectie:
Taxi
Max. bestandsgrootte:
5.100 x 3.400 px (43,18 x 28,79 cm) - 300 dpi - 7,61 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
On The Sidelines At Roller Derby StockfotoRoller derby,Sportteam,Volwassen vrouwen,Philadelphia,40-44 jaar,Alleen volwassenen,Alleen vrouwen,Binnenopname,Competitie,Drie personen,Echte mensen,Focus,Fotografie,Geduld,Helm,Hoofddeksel,Horizontaal,Kleine scherptediepte,Kleurenfoto,Mensen,Oudere volwassenen,Oudere vrouwen,Pennsylvania,Pret,Rolschaatsen,Rolschaatsen,Sporthelm,Sportkleding,Staan,Vaardigheid,Verenigde Staten,Volwassen,Vrije tijd,Wachten,Wedstrijdsport,ZittenPhotographer Collection: Taxi © David SacksYoung woman waiting to get into a roller derby bout