Older women hands : Stockfoto
Older women hands resting on her knees which covered in a blanket.


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Older women hands

Credits: 
Image by Catherine MacBride
Bijschrift:
Older women hands resting on her knees which covered in a blanket.
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
143369009
Collectie:
Moment Select
Max. bestandsgrootte:
11.250 x 7.500 px (95,25 x 63,50 cm) - 300 dpi - 35,3 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Older Women Hands StockfotoBejaard,Ierland,65-70 jaar,Alleen volwassenen,Alleen vrouwen,Alleen één seniore vrouw,Alleen één vrouw,Buitenopname,Close-up,Deken,Dublin - Ierland,Europese etniciteit,Eén persoon,Fotografie,Hand op knie,Horizontaal,Kleurenfoto,Menselijk lichaamsdeel,Menselijke hand,Mensen,Middelste deel,Onderdeel van,Onscherpe achtergrond,Ontspanning,VolwassenPhotographer Collection: Moment Select � Catherine MacBride 2012Older women hands resting on her knees which covered in a blanket.