Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Older women hands : Stockfoto
Older women hands resting on her knees which covered in a blanket.

Older women hands

Bijschrift:
Older women hands resting on her knees which covered in a blanket.
Prijs berekenenWagentje bekijken
Creatief nr.:
143369009
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Fotograaf:
Image by Catherine MacBride
Collectie:
Moment Select
Max. bestandsgrootte:
11.250 x 7.500 px (95,25 x 63,50 cm) - 300 dpi - 35,3 MB
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Older Women Hands Stockfoto 143369009Ierland,65-70 jaar,Alleen volwassenen,Alleen vrouwen,Alleen één seniore vrouw,Alleen één vrouw,Bejaard,Buitenopname,Close-up,Deken,Dublin - Ierland,Europese etniciteit,Eén persoon,Fotografie,Hand op knie,Horizontaal,Kleurenfoto,Menselijk lichaamsdeel,Menselijke hand,Mensen,Middelste deel,Onderdeel van,Onscherpe achtergrond,Ontspanning,VolwassenPhotographer Collection: Moment Select © Catherine MacBride 2012Older women hands resting on her knees which covered in a blanket.