Older woman talking on cell phone outdoors : Stockfoto


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Older woman talking on cell phone outdoors

Credits: 
Sam Edwards
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model en property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
142841644
Collectie:
Stone
Max. bestandsgrootte:
5.144 x 3.429 px (43,55 x 29,03 cm) - 300 dpi - 7,35 MB
Older Woman Talking On Cell Phone Outdoors StockfotoTelefoon gebruiken,Mobiele telefoon,Volwassen vrouwen,Bejaard,Seniore vrouwen,Praten,Draagbaarheid,Huiselijk leven,Geluk,Buitenopname,Mensen,Alleen vrouwen,Eén persoon,Levensstijl,Ontspanning,Volwassen,Vrijetijdskleding,60-64 jaar,Actieve ouderen,Alleen volwassenen,Alleen één seniore vrouw,Alleen één vrouw,Antwoorden,Communicatie,Dag,De stad Los Angeles,Draadloze technologie,Fotografie,Frontaal,Gemak,Glimlachen,Horizontaal,Kleurenfoto,Laag camerastandpunt,Luisteren,Onscherpe achtergrond,Plezier,Portretfoto,Techniek,Verbinding,Verenigde Staten,Verouderingsproces,Vorm van communicatiePhotographer Collection: Stone