Older woman peeling off young mask : Stockfoto


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Older woman peeling off young mask

Credits: 
Cultura/Liam Norris
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
145083512
Collectie:
Riser
Max. bestandsgrootte:
3.744 x 5.616 px (31,70 x 47,55 cm) - 300 dpi - 7,18 MB
Older Woman Peeling Off Young Mask Stockfoto 145083512Verandering,Schoonheid,Menselijk gezicht,Volwassen vrouwen,Verouderingsproces,Huidverzorging,Alleen vrouwen,Identiteit,Lichaamsverzorging,Oudere vrouwen,Close-up,Frontaal,Portret,Grijs haar,In de camera kijken,Menselijke huid,Studiofoto,Eén persoon,IJdel,Mooie mensen,Verwijderen,Contrasten,Europese etniciteit,Mensen,Oudere volwassenen,55-59 jaar,Alleen volwassenen,Alleen één oudere vrouw,Alleen één vrouw,Begrippen en thema's,Digitaal samengesteld beeld,Fotografie,Grijze achtergrond,Kleurenfoto,Menselijk lichaamsdeel,Portretfoto,Veleiding,Verticaal,VolwassenPhotographer Collection: Riser