Older man using tablet computer in cafe : Stockfoto


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Older man using tablet computer in cafe

Credits: 
Cultura/yellowdog
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model en property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
149316494
Collectie:
Riser
Max. bestandsgrootte:
5.175 x 3.444 px (43,82 x 29,16 cm) - 300 dpi - 3,69 MB
Older Man Using Tablet Computer In Cafe Stockfoto 149316494Bejaard,Eigenaar,Bar - gebouw,Restaurant,Tablet-pc,Bedrijfsleven,Levensstijl,Financiën,Huishoudkosten,Gemak,Internet,70-79 jaar,Kassabon,Senioren mannen,Frontaal,Serieus,Werken,Zitten,Binnenopname,Budget,Document,Onderzoeken,Papierwerk,Planning,Verenigde Staten,Alleen mannen,Alleen volwassenen,Alleen één man,Alleen één seniore man,Bril,Communicatie,Computeren,Concentratie,Draadloze technologie,Draagbaarheid,Dranken en maaltijden,E-mail,Emotionele stress,Entrepreneur,Eén persoon,Fotografie,Frustratie,Groot bedrijf,Horizontaal,Infographic,Klein bedrijf,Kleurenfoto,Koffie,Koffiekop,Mannen,Mensen,New Jersey,Omlaag kijken,Overwerkt,Portretfoto,Staafgrafiek,Techniek,Vasthouden,Verantwoordelijkheid,Verbinding,Voedingsindustrie,Volwassen,Zakenman,ZakenpersoonPhotographer Collection: Riser