Older couple sitting on steps outdoors : Stockfoto


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Older couple sitting on steps outdoors

Credits: 
Sam Edwards
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model en property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
142841674
Collectie:
Stone
Max. bestandsgrootte:
3.429 x 5.144 px (29,03 x 43,55 cm) - 300 dpi - 9,74 MB
Older Couple Sitting On Steps Outdoors StockfotoPortiek,Verouderingsproces,Frontaal,Zitten,Bejaard,Levensstijl,Mensen,Geluk,Huiselijk leven,Pensioen,55-59 jaar,60-64 jaar,Aanhankelijk,Actieve ouderen,Alleen volwassenen,Beschouwing,Bovenlichaam,Buitenopname,Dag,De stad Los Angeles,Driekwartlengte,Fotografie,Glimlachen,Grijs haar,Heteroseksueel koppel,Kleurenfoto,Liefde,Mannen,Omhelzen,Onscherpe achtergrond,Ontspanning,Oudere mannen,Oudere volwassenen,Romantiek,Saamhorigheid,Seniore vrouwen,Trappen,Twee personen,Verbondenheid,Verenigde Staten,Verliefd worden,Verticaal,Volwassen,Volwassen vrouwen,VrijetijdskledingPhotographer Collection: Stone