Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Old woman with picture of her late husband : Stockfoto

Old woman with picture of her late husband

Credits: 
Buena Vista Images
pxcmdpigrootte
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Royalty freeRoyalty free-prijzen zijn uitsluitend gebaseerd op de bestandsgrootte van het door u benodigde product en niet op het specifieke gebruik. U hoeft geen aanvullende royalty's te betalen op basis van gebruik. Nadat u een royalty free-product heeft gelicentieerd, mag u dit meerdere keren in meerdere projecten gebruiken zonder dat u daarvoor extra hoeft te betalen. (Het is natuurlijk niet toegestaan om een beeld voor pornografische, lasterlijke, smadelijke of andere illegale doeleinden te gebruiken.)
Creatief nr.:
113643325
Collectie:
Photodisc
Old Woman With Picture Of Her Late Husband StockfotoVasthouden,Foto,Fotolijst,Fotografie,Mensen,Eén persoon,Frontaal,Bejaard,80-89 jaar,Actieve ouderen,Alleen volwassenen,Alleen vrouwen,Alleen één seniore vrouw,Alleen één vrouw,Binnenopname,Bovenlichaam,Europese etniciteit,Geluk,Grijs haar,Herinneringen,Het verleden,In de camera kijken,Italië,Kleurenfoto,Liefde,Liefhebben,Lombardije,Milaan,Nostalgie,Portret,Romantiek,Sofa,Stralende lach,Verticaal,Volwassen,Vrijetijdskleding,Vrolijk,Wit haar,Woonkamer,ZittenPhotographer Collection: Photodisc Buena Vista Images