Old woman holding baby hand : Stockfoto
Old woman holding baby hand.

Old woman holding baby hand

Credits: 
Libby Hipkins
Meer van deze fotograaf
Bijschrift:
Old woman holding baby hand.
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Hoe kan ik het gebruiken?:
Beschikbaar voor ieder toegestaan gebruik zoals is vermeld in onze licentievoorwaarden.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
114633207
Collectie:
Moment Select
Max. bestandsgrootte:
2.068 x 1.547 px (17,51 x 13,10 cm) - 300 dpi - 1,18 MB
Release-informatie:
Geen release vereist

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Old Woman Holding Baby Hand StockfotoBaby,Bejaard,Binnenopname,Close-up,Dag,Familie met meerdere generaties,Fotografie,Groot-Brittannië,Grootmoeder,Horizontaal,Hulp,Jongensbaby's,Kindertijd,Kleinzoon,Leeftijdsverschil,Mannelijk,Menselijk lichaamsdeel,Menselijke hand,Mensen,Onderdeel van,Onscherpe achtergrond,Saamhorigheid,Seniore vrouwen,Troosten,Twee personen,Vasthouden,Verbondenheid,Volwassen,Vrouwelijk,Zwart-witPhotographer Collection: Moment Select copyright 2009 Libby HipkinsOld woman holding baby hand.