Old woman holding baby hand : Stockfoto
Old woman holding baby hand.


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Old woman holding baby hand

Credits: 
Libby Hipkins
Bijschrift:
Old woman holding baby hand.
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Geen release, maar mogelijk is er geen release vereist.Meer informatie
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
114633207
Collectie:
Moment Select
Max. bestandsgrootte:
2.068 x 1.547 px (17,51 x 13,10 cm) - 300 dpi - 1,18 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Old Woman Holding Baby Hand StockfotoBaby,Bejaard,Troosten,Grootmoeder,Vasthouden,Hulp,Familie met meerdere generaties,Menselijke hand,Seniore vrouwen,Kindertijd,Mannelijk,Volwassen,Zwart-wit,Close-up,Leeftijdsverschil,Fotografie,Kleinzoon,Mensen,Saamhorigheid,Binnenopname,Dag,Groot-Brittannië,Horizontaal,Jongensbaby's,Menselijk lichaamsdeel,Onderdeel van,Onscherpe achtergrond,Twee personen,Verbondenheid,VrouwelijkPhotographer Collection: Moment Select copyright 2009 Libby HipkinsOld woman holding baby hand.