Old TV with HDTV Advertisement : Stockfoto

Old TV with HDTV Advertisement

Credits: 
Jeffrey Coolidge
Prijs berekenenWagentje bekijken
Creatief nr.:
112299678
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Collectie:
Iconica
Max. bestandsgrootte:
4.475 x 3.905 px (37,89 x 33,06 cm) - 300 dpi - 11,3 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Old Tv With Hdtv Advertisement Stockfoto 112299678Marketing,Advertentie,Televisietoestel,Commercieel bord,Retrostijl,Oud,Ouderwets,Het verleden,Behang,Communicatie,HD-televisie,Techniek,Zonder mensen,Kleurenfoto,Tafel,Contrasten,Horizontaal,Antenne,Binnenopname,Enkel object,Fotografie,Kunst Cultuur en Vermaak,Verenigde StatenPhotographer Collection: Iconica Jeffrey Coolidge