Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Old man at shoe-polishing stall. : Stockfoto
Mashhad, Razavi Khorasan, Iran, Middle East

Old man at shoe-polishing stall.

Credits: 
Andrew Burke
Meer van deze fotograaf
Bijschrift:
Mashhad, Razavi Khorasan, Iran, Middle East
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Geen release.Meer informatie
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
148585053
Collectie:
Lonely Planet Images
Max. bestandsgrootte:
4.026 x 2.605 px (34,09 x 22,06 cm) - 300 dpi - 7,9 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Old Man At Shoepolishing Stall StockfotoActieve ouderen,Alleen mannen,Alleen volwassenen,Alleen één man,Alleen één seniore man,Bejaard,Beroep,Bord,Buitenopname,Container,Dag,Dossierkast,Dranken en maaltijden,Eén persoon,Fotografie,Frontaal,Gedekte tafel,Horizontaal,In de camera kijken,Iran,Kleurenfoto,Mannen,Marktkraam,Mensen,Meubels,Midden-Oosten,Papier,Poster,Schoen,Schoenen poetsen,Schoenmaker,Senioren mannen,Volwassen,Werken,Werkende bejaarden,ZittenPhotographer Collection: Lonely Planet Images Mashhad, Razavi Khorasan, Iran, Middle East