Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Old man and a cow (Bos primigenius) scavenging in a huge rubbish dump, Guwahati, Assam, India. : Stockfoto
India, Assam, Guwahati. Huge municipal rubbish dump, with cow and elderly man, stick in hand, scavenging.

Old man and a cow (Bos primigenius) scavenging in a huge rubbish dump, Guwahati, Assam, India.

Credits: 
Christine Pemberton
Meer van deze fotograaf
Bijschrift:
India, Assam, Guwahati. Huge municipal rubbish dump, with cow and elderly man, stick in hand, scavenging.
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Geen release.Meer informatie
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
160458911
Collectie:
Gallo Images
Max. bestandsgrootte:
4.961 x 3.307 px (42,00 x 28,00 cm) - 300 dpi - 6,82 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Old Man And A Cow Scavenging In A Huge Rubbish Dump Guwahati Assam India StockfotoAas eten,Afval,Alleen mannen,Alleen volwassenen,Alleen één man,Armoede,Assam,Buitenopname,Dag,Dierenthema's,Eén dier,Eén persoon,Fotografie,Gedomesticeerde dieren,Grond,Guwahati,Horizontaal,India,Kleurenfoto,Koe,Lucht,Mannen,Mensen,Runderen,Tekstveld,Volwassen,VuilnisbeltPhotographer Collection: Gallo Images India, Assam, Guwahati. Huge municipal rubbish dump, with cow and elderly man, stick in hand, scavenging.